Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Τιμητική Εκδήλωση σε ηλικιωμένα ζευγάρια
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Τιμητική Εκδήλωση σε ηλικιωμένα ζευγάρια

Ο Δήμος Ιλίου μέσω των ΚΑΠΗ και της Κοινωνικής του Υπηρεσίας, θέλοντας να τιμήσει τον θεσμό της Οικογένειας αλλά και τους συμπολίτες μας που επί δεκαετίες υπηρετούν τις αξίες του γάμου, σκοπεύει να διοργανώσει εορταστική εκδήλωση την περίοδο των Χριστουγέννων 2011.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όσα ζευγάρια έχουν συμπληρώσει πενήντα και πλέον χρόνια γάμου, και είναι δημότες ή κατοικούν στο Ίλιον και ζουν ακόμη μαζί, να το δηλώσουν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας στα τηλ. 2132030017019 ή στη Γραμματεία του 1ου ΚΑΠΗ τηλ. 210-2620001 μέχρι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011, ώστε να συμμετάσχουν στην προγραμματιζόμενη βράβευση.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.