Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: "Δωρεάν εμβολιασμός και ενημέρωση αγωγής υγείας και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού στο Ίδρυμα Αστέγων"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

"Δωρεάν εμβολιασμός και ενημέρωση αγωγής υγείας και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού στο Ίδρυμα Αστέγων"

Παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Γεωργίου Καμίνη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου, ώρα 11:00 π.μ., στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Αστέγων (Πειραιώς 35 & Σοφοκλέους 70), εμβολιασμός, παροχή δωρεάν κλινικής εξέτασης για την πρόληψη ασθενειών, καθώς και η ενημέρωση των γυναικών που φιλοξενούνται στους ξενώνες του Ιδρύματος, αλλά και όσων προσέρχονται στη σίτιση για τις προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της συντονισμένης στρατηγικής που εφαρμόζει ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Επισκεπτών Υγείας (Π.Σ.Υ.Ε.), με σκοπό την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, όσον αφορά στην ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και πρόληψης των ασθενειών απόρων και αστέγων.
Δελτία ΤύπουΜάρτιοςΔελτία Τύπου Μάρτιος 2011
.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.