Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παρουσίαση του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Παρουσίαση του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου ικανοποιεί παλαιό εύλογο αίτημα των δημοτών του, προκειμένου να συσταθεί και να λειτουργήσει στο Δήμο Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο.
Σκοπός αυτού του δημοτικού φορέα είναι από το ένα μέρος να επιβεβαιώσει το πλουσιότατο ιστορικό και πολιτιστικό παρελθόν του Δήμου Περιστερίου και από την άλλη να αναδείξει από κάθε άποψη την πόλη του Περιστερίου και την ευρύτερη περιοχή.    
Το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο μέσα στους γενικούς και ειδικούς στόχους, περιλαμβάνει τη μόρφωση, την πληροφόρηση, την ενημέρωση, την πνευματική καλλιέργεια όλων των δημοτών.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.