Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΕΣΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΕΣΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Πηγή: website του ΕΟΜΜΕΧ

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των υποβληθέντων επενδυτικών σχεδίων στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενίσχυσης της Γυναικείας και Νεανικής Επιχειρηματικότητας ολοκληρώθηκε (σύνολο υποβληθέντων επενδυτικών σχεδίων 7.110) και όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα εγκρίθηκαν οι μισές και παραπάνω προτάσεις από αυτές που ήταν αποδεκτές
Στον στο website του ΕΟΜΜΕΧ μπορείτε να δείτε την πλήρη κατάταξη κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας των εγκεκριμένων προτάσεων ανά πρόγραμμα και άξονα με τους αντίστοιχους εγκεκριμένους προϋπολογισμούς (σε Δημόσια Δαπάνη).

Οι προτάσεις που είναι μεν θετικά βαθμολογημένες αλλά δεν αναφέρονται στις καταστάσεις του ΕΟΜΜΕΧ σημαίνει ότι βρίσκονται κάτω από το όριο των διατιθέμενων πόρων και δεν εγκρίνονται.
Επίσης με την χρήση του προσωπικού σας κωδικού θα μπορείτε από 07/07/2010 να αναζητήσετε την πρότασή σας, στο Πληροφοριακό Σύστημα των Κρατικών Ενισχύσεων της ΜΟΔ και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία της αξιολόγησης που σας αφορούν.
Αρχικά τα δύο προγράμματα είχαν διατιθέμενο συνολικά προϋπολογισμό Δημόσιας Δαπάνης 40 εκατ. €. Στις 20/04/2010 με απόφαση της Υπουργού Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κας Λούκα Κατσέλη ο προϋπολογισμός αυξήθηκε στα 70 εκατ. €
Σήμερα, με δεδομένη την οικονομική συγκυρία και τις ανάγκες για ανάπτυξη στη Χώρα μας, η κ. Υπουργός αποφάσισε την έγκριση επενδυτικών σχεδίων Δημόσιας Δαπάνης ύψους 100 εκατ. €.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει ταχυδρομική αποστολή αποτελεσμάτων της αξιολόγησης στους δικαιούχους.

Συνολικά και για τα Δύο Προγράμματα Υποβλήθηκαν :
Υποβλήθηκαν :                     7.110 επενδυτικά σχέδια
Αποδεκτές Προτάσεις          4.246            //
Εγκεκριμένες Προτάσεις     2.529          //
Συνολική Εγκεκριμένη δημόσια Δαπάνη 99.992.995,11 €
Εγκρίθηκαν συνολικά το 54,92% των αποδεκτών προτάσεων

Στην Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Υποβλήθηκαν

Αποδεκτές Προτάσεις:         2094 επενδυτικά σχέδια
Εγκεκριμένες Προτάσεις     1.150             //
Συνολική Εγκεκριμένη δημόσια Δαπάνη 44.101.690,47 €


Στην Νεανική Επιχειρηματικότητα Υποβλήθηκαν

Αποδεκτές Προτάσεις:           2152 επενδυτικά σχέδια
Εγκεκριμένες Προτάσεις       1379              //
Συνολική Εγκεκριμένη δημόσια Δαπάνη 55.891.304,64 €


Δείτε εδώ την ανακοίνωση του ΕΟΜΜΕΧ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.