Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Η Χώρα του Καλύτερου (και όμως υπάρχει)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Η Χώρα του Καλύτερου (και όμως υπάρχει)

Στο Καλέτζι Αττικής υπάρχει ένα ζωντανό εργαστήρι Βιοποικιλότητας , είναι το Κέντρο Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Η Χώρα του Καλύτερου»
Η Χώρα του Καλύτερου αποτελεί ένα χώρο όπου ενήλικες και παιδία μπορούν να ενημερωθούν σε θέματα κοινωνικά , πολιτιστικά και περιβαλλοντικά μέσα από προγράμματα βιωματικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
Στόχος τον βιωματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι η ενημέρωση αλλά περισσότερο η ενεργοποίηση των συμμετεχόντων στα πολιτιστικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα

Όπως αναφέρει και το website του βιωματικού σχολείου :
«Βασικό μας μέλημα είναι η προώθηση της υπεύθυνης στάσης από την προσχολική έως και την ενήλικη ηλικία μέσα από την ανάπτυξη πολυποίκιλων δράσεων, εργαστηρίων και προγραμμάτων που θα κάνουν τη δράση βίωμα και καθημερινή συνήθεια
Η Χώρα του Καλύτερου υπάρχει για να μας κάνει όλους... καλύτερους!»

Δείτε  περισσότερα στο website του  βιωματικού σχολείου
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.