Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόγραμμα για ενίσχυση της απασχόλησης στο Δήμο Αιγάλεω
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πρόγραμμα για ενίσχυση της απασχόλησης στο Δήμο Αιγάλεω

Εγκρίθηκε η πρόταση ΟικοΣτηρίζω του Δήμου Αιγάλεω, την οποία συνέταξε και υπέβαλλε στο πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης της απασχόλησης Τοπ Εκο. Σε σύνολο 95 προτάσεων στην περιφέρεια Αττικής εξασφάλισαν χρηματοδότηση 38 από αυτές. Ο Δήμος Αιγάλεω έκτος κατά σειρά αξιολόγησης θα χρηματοδοτηθεί για την ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρότασή του με το ποσό των 380.000 ευρώ. Το πρόγραμμα θα αφορά στην ενίσχυση της απασχόλησης ατόμων, που ανήκουν σε μια από τις παρακάτω κοινωνικές ομάδες:
  • άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχιας ή απειλούμενα με φτώχια,
  • μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών,
  • αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών,
  • μετανάστες.
Τα οφέλη από την υλοποίηση αυτού του προγράμματος είναι πολλαπλά. Αφ’ ενός ενισχύονται οι κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής αβεβαιότητας, αφ’ ετέρου τονώνεται η τοπική επιχειρηματικότητα, η οποία επίσης δοκιμάζεται αυτή την δύσκολη περίοδο, ενώ ταυτόχρονα προωθείται η ένταξη στην αγορά εργασίας και την κοινωνική ζωή ατόμων που απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό.

Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για δήλωση συμμετοχής
Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.