Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΠΑΙΖΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΠΑΙΖΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ"


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Βρεφονηπιακών  Σταθμών, στο πλαίσιο σχεδιασμού και  εφαρμογής  προγραμμάτων πρόληψης και αγωγής υγείας,  υλοποιούν ένα  καινοτόμο  πρόγραμμα  ευαισθητοποίησης   σχετικά με την Υγιεινή Διατροφή.

Η δράση   πραγματοποιείται από  τους συνεργάτες του  Προγράμματος  “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020” του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ) καθώς και  προσωπικό  της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Πρόκειται  για το εκπαιδευτικό βιωματικό πρόγραμμα  «Παίζω και μαθαίνω για τη Διατροφή», που απευθύνεται  στα παιδιά που φοιτούν στούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς  της πόλης και έχει ως στόχο της ενημέρωσή τους σχετικά με την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή μέσω δημιουργικού παιχνιδιού και  διαδραστικών μέσων.
Η  φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής ηλικίας  μέσα από  την έγκαιρη πρόληψη και  ευαισθητοποίηση  πάνω σε θέματα Αγωγής Υγείας των παιδιών, αποτελεί μία από τις βασικές  προτεραιότητες  της  Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα  στα τηλέφωνα : 213 2039925 & 213 2039936.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.