Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Λειτουργία του συμβουλευτικού σταθμού για την Άνοια στο 7ο ΚΕ.ΦΙ. Δήμου Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Λειτουργία του συμβουλευτικού σταθμού για την Άνοια στο 7ο ΚΕ.ΦΙ. Δήμου Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών, κάθε Παρασκευή 9:00 πμ έως 14:00 μμ, θα λειτουργεί συμβουλευτικός σταθμός για την πρόληψη και την έγκαιρη υποστήριξη των ανθρώπων, που πάσχουν από Άνοια.
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια βρίσκεται στο 7ο Κέντρο Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.), πρώην ΚΑΠΗ, επί της οδού Μαραθωνοκάμπου 15, στο Λόφο Αξιωματικών, τηλ: 2105738554.
Παράλληλα, έχει ξεκινήσει στον ίδιο χώρο και η ομάδα νοητικής ενδυνάμωσης για άτομα με ήπια προβλήματα μνήμης: κάθε Παρασκευή 9.30 πμ έως 10:30 πμ.
Ο συμβουλευτικός σταθμός για την άνοια αποτελεί μια δράση του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, του οποίου συντονίζει ο Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης,  Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα θέματα Υγείας του Δήμου Περιστερίου.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.