Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ενημερωτική εκδήλωση στον Δήμο Ιλίου με θέμα «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ενημερωτική εκδήλωση στον Δήμο Ιλίου με θέμα «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

Ο Δήμος Ιλίου πρόκειται να πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια», την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 6.00 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Βασίλειος Κουκουβίνος,
στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, την Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη μείωση της άσκοπης χρήσης των αντιβιοτικών φαρμάκων, πότε πραγματικά χρειάζεται να τα λάβουμε, ποιες είναι οι συνέπειες από την αλόγιστη χρήση τους, καθώς επίσης, τον ρόλο των εμβολιασμών στην πρόληψη των λοιμώξεων.
Το θέμα θα αναπτύξουν
η Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Διευθύντρια ΕΣΥ της Δ΄ Πανεπιστημιακής Κλινικής Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» Δήμητρα Καββαθά και
η Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογίας - Λοιμώξεων Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» Αναστασία Αντωνιάδου.Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.