Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης: έναρξη εγγραφών, νέα τμήματα και καθιέρωση κοινωνικών κριτηρίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης: έναρξη εγγραφών, νέα τμήματα και καθιέρωση κοινωνικών κριτηρίων

Ολοκληρώνοντας ένα κύκλο δέκα χρόνων το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού συνεχίζει τη λειτουργία του με στόχο να παράσχει διαρκή επιμόρφωση σε ενήλικες που επιδιώκουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σ' ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.
Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν και θα λειτουργήσουν τμήματα πληροφορικής για αρχάριους και για πιστοποιήσεις σε word, internet και access. Επίσης, τμήματα όλων των επιπέδων στην αγγλική, ισπανική και ιταλική γλώσσα με πιστοποιημένους και έμπειρους εκπαιδευτικούς.

Το κέντρο, κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, διευρύνει τις δυνατότητες συμμετοχής με την ένταξη κοινωνικών κριτηρίων. Δικαιούχοι των ειδικών τιμών είναι άνεργοι και άτομα με χαμηλό εισόδημα που ανήκουν στις κατηγορίες: γονείς μονογονεϊκών οικογενειών με ένα από τα παραπάνω δύο κριτήρια, φοιτητές και φοιτήτριες με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, άτομα με ειδικές ανάγκες και χαμηλό εισόδημα, πολύτεκνοι με χαμηλό εισόδημα, δικαιούχοι του επιδόματος ΚΕΑ.
Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά 9:00- 20:00 στα γραφεία Ζάππα 1, (έναντι Σινέ Παράδεισος), τηλ.: 2104956717, εγγραφές και στο education@korydallos.gr.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.