Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Πετρούπολης: 49η Αιμοδοσία
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Δήμος Πετρούπολης: 49η Αιμοδοσία

Στα πλαίσια της κοινωνικής του δραστηριοποίησης, ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με την Μονάδα Αιμοδοσίας του  Γ.Ν.Α« ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»   διοργανώνει την 49η Αιμοδοσία το Σάββατο 15  Ιουλίου  και την   Κυριακή 16 Ιουλίου  2017, για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.
 Ιδιαίτερα σήμερα η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί για όλους έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους κοινωνικού εθελοντισμού. Παρακαλούμε τους δημότες, κατοίκους της Πετρούπολης και τους εθελοντές αιμοδότες να δώσουν το δυναμικό «ΠΑΡΩΝ» τους στην αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος μας, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους από τις 9:15 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι.
Χρόνο με το χρόνο οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται. Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη από τη δική μας εθελοντική προσφορά για να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή. Μέσω  της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, πολλοί συμπολίτες μας  έχουν βοηθηθεί σε ώρες κρίσιμες  για την υγεία τους.
Το σύνθημα – στόχος « Κάθε Δημότης & Αιμοδότης »  πρέπει και μπορεί να γίνει πραγματικότητα χάρη στην ευαισθητοποίηση και την ευγενική προσφορά όλων μας.
 Στηρίξτε την εθελοντική αιμοδοσία και ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ! Είναι στο ΧΕΡΙ

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.