Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αποτελέσματα αιτήσεων στους «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ 2017».
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αποτελέσματα αιτήσεων στους «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ 2017».

Ο Δήμος Πετρούπολης ανακοίνωσε ότι  μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για εγγραφή στους «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ 2017» που πραγματοποιεί ο Δήμος, αναρτήθηκε ο πίνακας με τα ονόματα των παιδιών που γίνονται δεκτά και  μπορούν να συμμετέχουν.
Λόγω τη μεγάλης συμμετοχής και αυτή την χρονιά δεν κατέστη δυνατόν να εξυπηρετηθούν όλες οι αιτήσεις.
Σας ενημερώνουμε επίσης πως την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στις 19:30μ.μ.,θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση των γονιών με τους υπευθύνους του Δήμου, στο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου, Λ. Πετρουπόλεως 168
Ο πινάκας με τα ονόματα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Πετρούπολης www.petroupoli.gr

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.