Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω - Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω - Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα

Ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων Αιγάλεω και με τη συνδρομή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω, προκηρύσσει το 4ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Αιγάλεω-Χαϊδαρίου-Αγίας Βαρβάρας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα σχολεία των παραπάνω δήμων με μία ή περισσότερες ομάδες.
Οι διοργανωτές μπορούν, κατ’ εξαίρεση, να δεχτούν συμμετοχή, κατ’
ανώτερο, δύο ομάδων από σχολεία εκτός των τριών δήμων με την προϋπόθεση, ότι όλα τα μέλη κάθε ομάδας θα είναι είτε αθλητές των σκακιστικών σωματείων των τριών δήμων είτε θα διαμένουν μόνιμα στους τρεις δήμους.
Χώρος αγώνων: 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω (Γρηγορίου Κυδωνιών 30, είσοδος από Καποδιστρίου)
Ημερομηνία-Ώρα Έναρξης: Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, 11.00 π.μ.
Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι δύο ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων στην Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος, (e-mail: skaki.aegaleo@gmail.com και rigatos@sch.gr). Οι ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο των αγώνων στις 10.30 π.μ. για να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους.
Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω
Ιερά Οδός & Σούτσου Τ.Κ. 122 43 – Αιγάλεω,
Τηλ./ Fax. 210-5910421, http://so-aigaleo.blogspot.gr, e-mail: skaki.aegaleo@gmail.com


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.