Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Διαλέξεις και εργαστήρια (workshops) στο Πολιτιστικό Κέντρο “Γιάννης Ρίτσος”
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Διαλέξεις και εργαστήρια (workshops) στο Πολιτιστικό Κέντρο “Γιάννης Ρίτσος”

Ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με την Εταιρεία Δράσεων Επιμόρφωσης «ΕΔΡΑΣΕ», θα πραγματοποιήσει για το έτος 2017 σειρά διαλέξεων και εργαστηρίων (workshops) στο Πολιτιστικό Κέντρο “Γιάννης Ρίτσος” (Δημαρχείου και Κουντουριώτου) και συγκεκριμένα:
1. Εγώ και ο συνάνθρωπός μου: Διαχείριση της συναισθηματικής νοημοσύνης. Εργαστήριο (workshop). Χάρις Χαραλάμπους (Συμβουλευτική και Συστημική Θεραπεία). Μυρτώ φιλιόγλου (MSc στην Κλινική Ψυχολογία). Ακριβή Αναγνωστάκη(Εκπαιδευτικός- Coursera Μentor).
Παρασκευή, 26 Μαΐου, 6:30 - 9:00 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο “Γιάννης Ρίτσος”
2. ‘’Εξωσωματική γονιμοποίηση’’ Διάλεξη Χάρης Καζλαρής (Εμβρυολόγος, Κυτταρογενετιστής)
Πέμπτη 15/6/2017
3. Οδηγός Επιβίωσης – Πρακτικές εφαρμογές για τους “ψηφιακά αναλφάβητους” Εργαστήριο (workshop) Μιχάλης Φιλιόγλου (Βιολόγος, MSc στην Διδασκαλία της Βιολογίας, μέλος του ΔΣ της ΕΔΡΑΣΕ) Γεωργία Κοτσιανίδου (Καθηγήτρια πληροφορικής).
Τετάρτη 11/10/2017
4. Τα «Μαγικά» βλαστοκύτταρα (stem cells) στην ιατρική θεραπεία Διάλεξη Νίκος Γαβαλάς, PhD (Βιολόγος, Μέλος του Δ.Σ της ΕΔΡΑΣΕ, Επιστημονικός συνεργάτης του Τμ. Ογκολογίας, Παν. Αθηνών).
Τετάρτη 18/10/2017
5. Τα Μαθηματικά στη Φύση και στην Τέχνη Διάλεξη Κώστας Κατσαντώνης, MSc (Φυσικός, Μέλος του Δ.Σ. της ΕΔΡΑΣΕ)
Τετάρτη 15/11/2017

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο 1ο εργαστήριο θα πρέπει συμπληρώσουν και να στείλουν την αίτηση που επισυνάπτεται στην ανακοίνωση του Δήμου στο website του Δήμου www.aigaleo.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.