Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Το ανθεκτικό Comic Jam, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Το ανθεκτικό Comic Jam, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Την Κυριακή 9 Απριλίου ελάτε να σκεφτούμε και να σχεδιάσουμε πως φανταζόμαστε την ανθεκτική πόλη και τους ήρωές της. Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και o δήμος Αθηναίων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας, στήνουν μια μεγάλη γιορτή comics, στη γειτονιά της Νεάπολης Εξαρχείων.
Στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2017, που πραγματοποιείται από την Παρασκευή 7 έως την Κυριακή  9 Απριλίου στην Ελληνοαμερικανική  Ένωση και στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, το πρόγραμμα «Ανθεκτική Αθήνα του δήμου Αθηναίων», καλεί μικρούς και μεγάλους μέσα από το παιχνίδι, να συνθέσουν ένα comic, για μια πόλη που μπορεί να αντέξει τα πάντα.
Η Metropolis έχει τον Superman, η Gotham τον Batman, η Νέα Υόρκη τον Spider-Man. Η Αθήνα; Ποιός είναι ο ήρωας που χρειάζεται η πόλη μας;  Έχουμε την ευκαιρία να πλάσουμε τον δικό μας ήρωα, μέσα από το παιχνίδι και τον αυτοσχεδιασμό με τα comics.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Athens Culture Net - το Δίκτυο Πολιτισμού Αθήνας του Δήμου Αθηναίων, που έχει ως αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Για την ιστορία… το Comic Jam είναι ένα παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, που καθιέρωσε ο Ούγγρος δημιουργός comics Zoltán Fritz, το οποίο μετρά περισσότερα από 12 χρόνια ζωής και έχει ταξιδέψει σε φεστιβάλ comics ανά τον κόσμο.
Το πρόγραμμα παρουσιάζει η Βασιλεία Βαξεβάνη
Κυριακή 9 Απριλίου
Ελληνοαμερικανική Ένωση , Φουαγιέ:  Μασσαλίας 22, Κολωνάκι
Ώρες : 13.00 - 19:00
Είσοδος ελεύθερη

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.