Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανοίγουν οι συμμετοχές για το 8ο Πανελλήνιο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Ανοίγουν οι συμμετοχές για το 8ο Πανελλήνιο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας

Τη δυνατότητα συμμετοχής στο 8ο Πανελλήνιο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας και Χορωδίας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, προσφέρει σε νέους Έλληνες μαέστρους ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, μετά από επτά συνεχόμενα επιτυχημένα αντίστοιχα σεμινάρια.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 15 έως τις 19 Μαΐου 2017 με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με τη Χορωδία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου υπό τη διεύθυνση του διεθνούς φήμης αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου. Εκτός από το προχωρημένο τμήμα διεύθυνσης ορχήστρας θα λειτουργήσει και τμήμα αρχαρίων υπό τη διδασκαλία της μαέστρου και μουσικολόγου Αθανασίας Κυριακίδου. Τα ενεργά μέλη του σεμιναρίου έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε ένα από τα δύο τμήματα και χωρίς όριο ηλικίας.
Στο σεμινάριο δεν υπάρχουν δίδακτρα και η επιλογή των σπουδαστών που θα διευθύνουν στην τελική συναυλία θα γίνει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των προβών κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας των μελών της ορχήστρας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων την Παρασκευή 19 Μαΐου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό όπως και όλα τα μαθήματα και οι πρόβες.
Τα ενεργά μέλη του σεμιναρίου οφείλουν να προετοιμάσουν τα παρακάτω έργα:
Τμήμα διεύθυνσης ορχήστρας:
W.A.Mozart (Sussmayr): Requiem in D minor K626 (ολόκληρο)
Τμήμα διεύθυνσης χορωδίας:
W.A.Mozart (Sussmayr): Requiem in D minor K626 (από την αρχή μέχρι και το Lacrimosa)
Τμήμα αρχαρίων:
W.A.Mozart (Sussmayr): Requiem in D minor K626 (μόνο τα μέρη Dies Irae και Lacrimosa)
Για το τμήμα των αρχαρίων δεν απαιτείται υποχρεωτικά η ικανότητα διεύθυνσης των έργων από τους σπουδαστές, αρκεί η καλή γνώση της παρτιτούρας.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν e-mail το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 10 Μαίου 2017 στη διεύθυνση conductingmasterclass@hotmail.com με τα παρακάτω στοιχεία:
1.Ονοματεπώνυμο και ημερομηνία γέννησης
2.Τηλέφωνο
3.Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
4.Βιογραφικό
5.Το τμήμα που θα παρακολουθήσουν και αν θα είναι ενεργά μέλη ή ακροατές
6.Διαδικτυακό link από πρόβα ή συναυλία που διευθύνουν (προαιρετικό)
Η λίστα των μελών και το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν στις 12 Μαΐου 2017.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 924370.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.