Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου με την παρουσίαση του βιβλίου «Μακεδονία, τα παιδιά για σένα τραγουδούν» της συγγραφέως Σπυροπούλου-Σπανού Χρυσάνθης, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, ώρα 11:00 π.μ. στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο Δημαρχείου Περιστερίου (είσοδος Εθν. Αντιστάσεως και Καραθεοδωρή, στάση Μετρό "Περιστέρι").
Συντονιστής ο κ. Λαδογιάννης Αριστοτέλης, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών. 
Θα απευθύνει χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου.
Ομιλητές:
Καρκούλια Νικολίτσα, Υπεύθυνη της Δημ. Βιβλιοθήκης Περιστερίου
Καρούζος Κώστας, Πρόεδρος Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
Σπυροπούλου-Σπανού Χρυσάνθη, συγγραφέας
Το πρόγραμμα θα πλαισιωθεί μουσικά από τις Μέντζο Σοπράνο της Λυρικής Σκηνής κ.κ. Μαρία Παραλά και Ηλέκτρα Βάργκα (τραγούδι - κιθάρα). Είσοδος ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.