Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Νέα τμήματα πληροφορικής από το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Νέα τμήματα πληροφορικής από το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού

Ταχύρυθμα μαθήματα Πληροφορικής διάρκειας ενός και δύο μηνών θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης. Θα διδαχθούν οι ενότητες Word, Excel, Internet, Power Point, Access, Windows, ενώ οι εκπαιδευόμενοι μετά το τέλος των σεμιναρίων θα παραλάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Δήμο Κορυδαλλού και οι ενδιαφερόμενοι θα είναι σε θέση να δώσουν εξετάσεις για την πιστοποίηση ECDL.
Αιτήσεις έως Παρασκευή 10 Μαρτίου. Ώρες γραμματείας Δευτέρα έως Πέμπτη 09.00 – 13.00. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210-4956717, 6937075025.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.