Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Γυναίκες ηθοποιοί διαβάζουν κείμενα γυναικών συγγραφέων στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Γυναίκες ηθοποιοί διαβάζουν κείμενα γυναικών συγγραφέων στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, ο δήμος Αθηναίων  διοργανώνει την Τρίτη 7 Μαρτίου, εκδήλωση με θέμα: «Γυναίκες ηθοποιοί διαβάζουν κείμενα γυναικών συγγραφέων» στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων «Μελίνα».
Οι ηθοποιοί Σοφία Σεϊρλή, Λαρίσα Βέργου και Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου διαβάζουν αποσπάσματα έργων των σημαντικών Ελληνίδων συγγραφέων Μέλπω Αξιώτη,  Άλκη Ζέη και Ρέα Γαλανάκη.
Στην εκδήλωση συμμετέχει το Κουαρτέτο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) με τις μουσικούς: Μιρέλα Ρούτση (τσέλο), Μπρουνίλντα Ευγενία Μάλου (α' βιολί), Μόνικα Δάμου (β' βιολί) και Κατερίνα Τζίτζου (βιόλα).
Η προβολή του έργου των γυναικών συγγραφέων μέσω της απαγγελίας γυναικών ηθοποιών και την συνοδεία γυναικών μουσικών ευαισθητοποιεί το ευρύ κοινό σε θέματα φύλου, ισότητας και πολιτιστικής δημιουργίας των γυναικών.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων με θέμα «Γυναίκες και Πολιτισμός».
Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός του Δήμου Αθηναίων, Αθήνα 9,84.
Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»: Ηρακλειδών 66, Θησείο, μετρό Κεραμεικός
Ώρα:18.30

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.