Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αιγάλεω: πρόγραμμα ενημέρωσης και εξέτασης για τον HIV(AIDS) και τις Ηπατίτιδες Β και C.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Δήμος Αιγάλεω: πρόγραμμα ενημέρωσης και εξέτασης για τον HIV(AIDS) και τις Ηπατίτιδες Β και C.

Η Μ.Κ.Ο PRAKSIS θα πραγματοποιήσει στο Δήμο Αιγάλεω πρόγραμμα ενημέρωσης και εξέτασης για τον HIV(AIDS) και τις Ηπατίτιδες Β και C.
H κινητή μονάδα θα βρίσκεται την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα για το 2017 στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (έξοδος μετρό) από τις 18:00μμ. έως 21:00μ.μ.(χειμερινό ωράριο) και 19:00μ.μ. έως 22:00μ.μ. (θερινό ωράριο).
Στα πλαίσια του προγράμματος θα διενεργείται γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων για τον HIV και τις Ηπατίτιδες Β & C.
Το γρήγορο τεστ δίνει αποτέλεσμα σε 20 λεπτά, είναι δωρεάν-ανώνυμο-ανώδυνο και διενεργείται σε προστατευμένο για τον εξεταζόμενο περιβάλλον.
Πληροφορίες στην Κοινωνική Υπηρεσία Ελλησπόντου 7 ( 1ος όροφος ).Τηλέφωνο επικοινωνίας 2105315507.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.