Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παραμύθια στη Κεντρική Βιβλιοθήκη για μεγάλους
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Παραμύθια στη Κεντρική Βιβλιοθήκη για μεγάλους

Ο Δημήτρης Προύσαλης συναντάει με το ενήλικο κοινό του, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του δήμου Αθηναίων, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017,  για να τους αφηγηθεί «Παραμύθια της νύχτας που ημέρα ντροπιάζεται να πει…» - Άσεμνα λαϊκά παραμύθια και ιστορίες της Αποκριάς.
Πρόκειται για ανώνυμες προφορικές  λαϊκές ιστορίες απ’ τα βαθύτερα της ανθρώπινης ψυχής από τον ελληνόφωνο χώρο αλλά και απ όλο τον κόσμο, για την περίοδο του χρόνου όπου τα πάντα-ακόμα και τα ανείπωτα- μπορούν να ειπωθούν. Ένα ταξίδι στα ξεδιάντροπα καμώματα των ανθρώπων, όταν τούτα υπονομεύουν τη σκοτεινιά της κοινωνικής ηθικής. Παραμύθια που ακούγονται σιγανά για να μιλήσουν ηχηρά.
Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων: Δομοκού 2-Μετρό Στάση Λαρίσης
Κρατήσεις: 210-8810884 210-8846009
Ώρα:19.45
Η είσοδος είναι ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.