Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από τον Δήμο Αθηναίων το Σάββατο για τους κατοίκους του Κολωνού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από τον Δήμο Αθηναίων το Σάββατο για τους κατοίκους του Κολωνού

Ο δήμος Αθηναίων, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, πραγματοποιεί δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τους κατοίκους της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, στο Κολωνό.
Οι εξετάσεις είναι για παιδιά και ενήλικες άνδρες και γυναίκες, και αφορούν:  
1.Παιδιατρική κλινική εξέταση και εμβολιασμός παιδιών
2.Μαιευτική-γυναικολογική εξέταση και test pap
3. Καρδιολογικός έλεγχος με φορητό υπερηχογράφο

Οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις πραγματοποιούνται το πλαίσιο των δράσεων αγωγής και προαγωγής της υγείας που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων και θα γίνουν στα γραφεία της  4ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, Λένορμαν και Αλεξανδρείας 35, στον Κολωνό, από τις 9.30 το πρωί έως τις 2.30 μετά το μεσημέρι, με σειρά προτεραιότητας.    


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.