Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σκύλος_Καλός_Πολίτης: Νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης σκύλων από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Σκύλος_Καλός_Πολίτης: Νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης σκύλων από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας


Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο της πόλης ξεκινούν πιλοτικά το πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης σκύλων με τίτλο #Σκύλος_Καλός_Πολίτης.
Στα πλαίσια της διαρκούς αναβάθμισης της ζωής των δημοτών στην Αγία Βαρβάρα, το πρωτοποριακό πρόγραμμα #Σκύλος_Καλός_Πολίτης αποσκοπεί στην εξοικείωση των τετράποδων φίλων μας με τις αστικές συνθήκες ζωής και την αρμονική συνύπαρξή τους με τους ανθρώπους.

Η νέα αυτή καινοτόμα δράση θα πραγματοποιείται από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και κάθε Τετάρτη (19:00 - 21:00) και Σάββατο (11:00 - 13:00) στο Άλσος Μητέρας. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα υλοποιείται σε ομαλές καιρικές συνθήκες.
Κατά την διάρκεια του προγράμματος, ειδικός εκπαιδευτής θα παρέχει συμβουλές στους συμμετέχοντες και ταυτόχρονα θα υλοποιεί ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης σκύλων όπως:
• υγιεινή σκύλου - περιποίηση
• ανάπτυξη υπακοής - παιδί και σκύλος
• διαγωνισμός υπακοής
• έκδοση πιστοποιητικού #Σκύλος_Καλός_Πολίτης
Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα #Σκύλος_Καλός_Πολίτης ξεκινά πιλοτικά και στη συνέχεια θα εμπλουτιστεί και θα καθιερωθεί μόνιμα, ανάλογα και με την ανταπόκριση των δημοτών.
Μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη αντιμετωπίζει τα κατοικίδια ζώα ως αναπόσπαστο μέρος του ιστού της και γι' αυτό, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας φροντίζει ώστε άνθρωποι και κατοικίδια να ζουν με πλήρη αρμονία σε μία σύγχρονη, καθαρή και φιλόξενη πόλη για όλους.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.