Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Τα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων απέκτησαν νέα ιστοσελίδα.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Τα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων απέκτησαν νέα ιστοσελίδα.

Ενημερωθείτε για τα καθημερινά προγράμματα και εγγραφείτε τώρα!
Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων έχει πλέον νέα ιστοσελίδα.
Μία ιστοσελίδα φιλική σε κάθε χρήστη. Η ιστοσελίδα www.athensopenschools.gr  δίνει στους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως ηλικίας, τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προγράμματα που λειτουργούν δωρεάν σε 25 σχολεία της Αθήνας, από το μεσημέρι έως το βράδυ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέγουν τη γειτονιά, το πλησιέστερο Ανοιχτό Σχολείο, την κατηγορία δράσης που τους ενδιαφέρει, ανάλογα με την ηλιακή ομάδα που ανήκουν.
Εργαστήρια φωτογραφίας, μαγειρικής, χορού, δημιουργία και συντήρηση αστικού λαχανόκηπου, σεμινάρια κοινωνικής επιχειρηματικότητας, θέατρο, εργαστήρια ρομποτικής, μαθήματα πρώτων βοηθειών, μουσικοκινητικές δράσεις για γονείς και παιδιά, κατασκευή ρούχου από επανάχρηση υλικών, δημιουργία κρουστών από ανακυκλώσιμα υλικά, και πολλά άλλα, περιμένουν όλους τους κατοίκους της Αθήνας, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.
«Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία είναι μια πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων, με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Αξιοποιούμε τις εγκαταστάσεις 25 σχολικών κτιρίων, στις επτά δημοτικές κοινότητες της Αθήνας, πραγματοποιώντας ψυχαγωγικές, αθλητικές, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις για όλες τις ηλικίες. Η προσφορά δωρεάν δράσεων και το άνοιγμα των προαυλίων, μετατρέπουν τα σχολικά κτίρια σε ζωντανά κύτταρα της γειτονιάς» επισημαίνει ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης. Οι δράσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και τα Σαββατοκύριακα, μετά τη λήξη του σχολικού ωραρίου.
Προκειμένου να εγγραφούν, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφθούν τη νέα ιστοσελίδα του προγράμματος και να κάνουν κράτηση θέσης στο ανάλογο πεδίο. Εναλλακτικά, η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει με αποστολή e-mail στο booking@athensopenschools.gr  ή καλώντας στο 2105277089 και αναφέροντας:
α) Ονοματεπώνυμο β) Όνομα δράσης γ) Ανοιχτό Σχολείο δ) Στοιχεία Επικοινωνίας.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.