Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα»: Παιδική παράσταση από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

«Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα»: Παιδική παράσταση από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού

Πρεμιέρα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ώρα 18.30
Είσοδος Ελεύθερη

Η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού επιστρέφει προπαραμονή Χριστουγέννων με το κλασσικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν "Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα" σε σκηνοθεσία Μπάμπη Κλαλιώτη.
Πρόκειται για μια παραγωγή του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου, που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 18.30, στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου, Γρ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών και θα επαναληφθεί την ίδια ώρα την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Όλες οι παραστάσεις έχουν ελεύθερη είσοδο.
Η χριστουγεννιάτικη παράσταση είναι μια γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης στους πρόσφυγες σε συνεργασία με το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου, ενώ στην είσοδο θα συγκεντρώνονται σχολικά είδη και παιχνίδια για τα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στα κέντρα προσφύγων όμορων Δήμων.
Ένα παραμύθι με πολύ γέλιο και σοφά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους φίλους. Πρόκειται για έναν βασιλιά, που το πάθος του για υλικά αγαθά, αλλά και για πανάκριβα και όμορφα ρούχα, τον έχει κάνει να μην ενδιαφέρεται για τον λαό του και να τον παραμελεί. Όταν κάποια στιγμή πέφτει στην παγίδα του ίδιου του πάθους του. Κάποιοι πονηροί υφαντές παρουσιάζονται με σκοπό να του υφάνουν μαγικά υφάσματα που έχουν μια μυστική ιδιότητα. Στην απάτη γίνονται τελικά συνένοχοι όλοι οι αυλικοί και υπηρέτες του παλατιού.
Σκηνοθεσία Μπάμπης Κλαλιώτης, διασκευή Γιώργος Φραντζεσκάκης.
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Ζαπάλτα Πασχαλιά, Μπίμπα Δημητρα, Κοντογιάννη Σοφία, Ιστορίου Μαριλού, Παγώνη Βαρβάρα, Ιορδανίδης Δημήτρης, Ιωαννίδη Ευαγγελία, Θεοχαράκης Νίκος, Παπασαρή Ιωάννα, Γεωργουδάκης Παναγιώτης, Μιχαηλίδου Χρύσα, Λαδόπουλος Ευριπίδης, Αυγερινού Έφη.
Βοηθός Σκηνοθέτη Παπασαρή Ιωάννα, κατασκευή σκηνικών Καϊρης Γιώργος, κοστούμια Ιωαννίδη Ευαγγελία, μακιγιάζ Μιχαηλίδου Χρύσα, εικαστικά Ζαπάλτα Πασχαλιά, μουσική Σαντοριναίος Μιχάλης, Θεοχαράκης Νίκος, πιάνο Σαντοριναίος Μιχάλης.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.