Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρωτοχρονιάτικο εργαστήρι για τους μικρούς φίλους από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτοχρονιάτικο εργαστήρι για τους μικρούς φίλους από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορυδαλλού

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορυδαλλού διοργανώνει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, 10.00 έως 14.00. στο χώρο της (ισόγειο Πνευματικού Κέντρου, Γρ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών), Εικαστικό Εργαστήρι με θέμα ένα χαρούμενο, ξέγνοιαστο κόσμο για όλα τα παιδιά.
 Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν και θα χρωματίσουν δικές τους φιγούρες και κατασκευές, αξιοποιώντας μουσικές, φωτογραφίες και ένα μικρής διάρκειας animation. Οι ευχές και τα μηνύματα των μικρών, θα στολίσουν τον «φοίνικα» που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της Βιβλιοθήκης, δημιουργώντας το δικό τους «Δέντρο των Ευχών».Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.