Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου- Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση της Αθήνας!
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου- Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση της Αθήνας!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου- Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση της Αθήνας!
Αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη φωταγώγηση της Αθήνας!
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 19.00, στην Πλατεία Συντάγματος, δίνει το σύνθημα σε μία εκδήλωση γεμάτη μελωδίες.  Η Big Band του δήμου Αθηναίων μαζί με την ξεχωριστή νέα τραγουδοποιό Γιάννα Βασιλείου και υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σάμι Αμίρη, δημιουργούν γιορτινή ατμόσφαιρα  που θα απλωθεί σε κάθε γειτονιά της πόλης.
Τη σκυτάλη παίρνει αρχικά στις 18.00 η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων δίνοντας το στίγμα της ημέρας, παιανίζοντας από την πλατεία Καπνικαρέας και κατεύθυνση την πλατεία Συντάγματος όπου θα υποδέχεται τον κόσμο δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.