Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Έκθεσης ζωγραφικής  της
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΑΒΡΙΗΛ 
"Πλοκή"
Αίθουσα Τέχνης Δημαρχείου Περιστερίου Είσοδος: Εθν. Αντιστάσεως και Καραθεοδωρή (Στάση Μετρό "Περιστέρι")
Διάρκεια έκθεσης 4-20 Νοεμβρίου 2016  Παρ., Σαβ., Κυρ. 18:00-21:00
Ο τίτλος «Πλοκή» αναφέρεται βέβαια στο «πολύ-πλοκο» θεματικό περιεχόμενο των έργων: είναι βράχια κατοικημένα από κρυφές ή φανερές ανθρώπινες μορφές, είναι παράγκες που διηγούνται ιστορίες αστάθειας, αβεβαιότητας και εγκατάλειψης, είναι πορτραίτα γυναικών, νέων και γριών, μέσα στους μύθους που τα έπλασαν.
Αναφέρεται όμως η «Πλοκή» και στην πρωτότυπη ζωγραφική τεχνοτροπία της ζωγράφου που στηρίζεται στο πλέξιμο μίας συνεχόμενης γραμμής από μαύρο ή χρωματιστό μελάνι πάνω στο στεγνό ή στο βρεγμένο χαρτί. Από κοντά μοιάζει με μικρή μουτζούρα που περιτυλίγεται, πλέκεται και απλώνει για να δώσει, από μακρυά, την ατμόσφαιρα και την εικόνα που επιδιώκει.
Η ζωγράφος διεκδικεί μία γραφή γυναικεία, που πηγάζει και συναντά την υφαντική τέχνη για να αναδείξει, έστω και έμμεσα, πτυχές της Θηλυκής υπόστασης, γνωρίζοντας τις επιφυλάξεις που δεν παύει να προκαλεί στο κοινό μία τέτοια επιλογή.
Παράλληλα με την έκθεση, στο χώρο Τέχνης του Δημαρχείου, η ζωγράφος οργανώνει ένα εργαστήρι ακουαρέλας, το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου, ώρα 17.00 ως 21.00. Το εργαστήρι θα είναι ανοικτό σε ενήλικες και μεγάλα παιδιά με ελεύθερη συμμετοχή. Για εγγραφές και πληροφορίες απευθυνθείτε στη Μαριάννα Γαβριήλ  με e-mail στην εξής διεύθυνση: margab@otenet.gr. Μπορείτε εξάλλου να δείτε έργα της στο blog: http://mariannegabriel.blogspot.com/


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.