Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Το μικρό Παρίσι των Αθηνών 2016
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Το μικρό Παρίσι των Αθηνών 2016

Το πολύ φεστιβάλ « Το μικρό Παρίσι των Αθηνών» με θέμα «Ομάδα και Τέχνες» με μουσική,εικαστικές και φωτογραφικές εκθέσεις, street art, θέατρο και βαριετέ, δράσεις και παραστατικές τέχνες δρόμου, διαλέξεις, “tables rondes” και “rendez vous sociaux”, εκπαιδευτικά προγράμματα, petanque και άλλα παιχνίδια, πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά, από τις 6 έως τις 16 Oκτωβρίου, στην Αθήνα.
Για 10 ημέρες περισσότεροι από 500 καλλιτέχνες, δημιουργοί και άνθρωποι του πνεύματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε 40 και πλέον επιλεγμένα σημεία  στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, κάτω από την πλατεία Ομονοίας, γύρω από την πλατεία Βάθης  και την πλατεία Καραϊσκάκη, μέχρι τον σταθμό Λαρίσης, όπου οι περισσότεροι δρόμοι έχουν γαλλικά ονόματα εδώ και χρόνια, δίνουν : 50 συναυλίες ,11 θεατρικές παραστάσεις, χοροθέατρο και θέατρο δρόμου, ανοιχτά πάρτυ, παραστάσεις τσίρκου , ενώ πραγματοποιούνται παράλληλα  ομαδικές εκθέσεις εικαστικών δημιουργών σε 4 γκαλερί της περιοχής και 2 εκθέσεις φωτογραφίας,  πολιτιστικές παρεμβάσεις και αξιοποιήσεις ελεύθερων χώρων καθώς και 7 διαλέξεις .
Το 4ο μικρό Παρίσι των Αθηνών, συνδιοργανώνουν το Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο, ο  Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και η Περιφέρεια Αττικής, με την υποστήριξη της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο www.athensartnetwork.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.