Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Jamming Monday Sessions Night 10/10/2016 - Μουσικό Στέκι Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Jamming Monday Sessions Night 10/10/2016 - Μουσικό Στέκι Ιλίου

Το Μουσικό Στέκι Ιλίου ξεκινά δυναμικά στις 10/10/2016 για 6η συνεχόμενη χρονιά, κόντρα στα εμπόδια και τους δύσκολους καιρούς που περνάμε!
Η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς.
Η γλώσσα της μουσικής είναι παγκόσμια και ίδια σε όλο τον κόσμο, κάτι όχι τυχαίο μιας και το μεγάλο ποσοστό των μουσικών η αυτών που ασχολούνται μαζί της σε όλες τις μορφές, γνωρίζει τι θα πει ομαδικότητα, αλληλεγγύη, πολιτισμός, ήθος και σκληρή δουλειά και δίνοντας ο καθένας η καθεμία μας κομμάτια του εαυτού του/της σε αυτό που λέγεται κοινωνική προσφορά!
Ευχαριστούμε όλους τους Καλλιτέχνες, Γραφίστες, Ηχολήπτες, Μουσικούς, Φροντιστές για φώτα κλπ, που και αυτή τη χρονιά στέκονται δίπλα μας και μας στηρίζουν ηθικά, εθελοντικά και μουσικά!

Πληροφορίες και Συμμετοχές για το jamming:

- Οι συμμετοχές των σχημάτων η των καλλιτεχνών θα δηλώνονται αυθημερόν στο Μουσικό Στέκι Ιλίου κατά την έναρξη της βραδιάς (21.00), αλλά και στη διάρκεια αυτής στα μέλη του στεκιού που θα είναι υπεύθυνα για το Jamming...

Μουσικό Στέκι Ιλίου
Αγ. Φανουρίου 99
(2ος όροφος πολιτιστικού κέντρου Ιλίου)
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα 21:00 - 23:00


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.