Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν λιπομέτρηση & συνεδρία από Διατροφολόγο - Διαιτολόγο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Δωρεάν λιπομέτρηση & συνεδρία από Διατροφολόγο - Διαιτολόγο

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Η Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος και ο Δήμος Περιστερίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Παχυσαρκίας σας προσκαλούν να πραγματοποιήσετε 1 συνεδρία με Διατροφολόγο - Διαιτολόγο, παρέχοντας σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ
μια λιπομέτρηση και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της.
Την Δευτέρα στις 17 Οκτωβρίου, ώρες 10:00-14:00
και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, ώρες 17:00-21:00
Στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου (Σταθμός Μετρό "Περιστέρι").

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Παχυσαρκίας
Η Ένωση Διατροφολόγων Ελλάδος και ο Δήμος Χαϊδαρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Παχυσαρκίας σας προσκαλούν να πραγματοποιήσετε 1 συνεδρία με Διατροφολόγο- Διαιτολόγο, παρέχοντάς σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μια λιπομέτρηση και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της Την Δευτέρα 17/10 από τις 10:00 έως τις 13:00
Και την Τρίτη 18/10 από τις 17:30 έως τις 21:30
Πληροφορίες στο 2132047236

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Δωρεάν λιπομέτρηση στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας πραγματοποιείται δωρεάν λιπομέτρηση και αξιολόγηση αυτής την Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο. Τη δράση διοργανώνουν ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τηλέφωνο για ραντεβού : 210 3626587
1ο Δημοτικό Ιατρείο: Σόλωνος 78
 Ώρες: 10.00-14.00

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ:
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
Η Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος και ο Δήμος Αιγάλεω, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Παχυσαρκίας σας προσκαλούν να πραγματοποιήσετε μια συνεδρία με Διατροφολόγο - Διαιτολόγο, παρέχοντάς σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μια λιπομέτρηση και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της, την Τρίτη 18/10/2016 ώρα 10.00 πμ. με 14.00 μμ. στην διεύθυνση κοινωνικών υπηρεσιών, Ελλησπόντου 7, 1ος όροφος

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας: Δωρεάν λιπομέτρηση στο Δημαρχείο Κορυδαλλού
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας, η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού και η Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας διοργανώνουν προληπτική δράση δωρεάν λιπομέτρησης, εκτίμησης των αποτελεσμάτων και παροχής διατροφικών συμβουλών για τους κατοίκους του Κορυδαλλού. Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, 9:00π.μ – 14:00μ.μ, στο Δημαρχείο (Γρ. Λαμπράκη 240, ισόγειο, στο χώρο του Ιατρείου Εργασίας).
Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας (World Obesity Day), έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις επιδημικές διαστάσεις της παχυσαρκίας, πάθησης που προκαλείται από υπερβολική συσσώρευση λίπους στο σώμα, τις δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία και τη μείωση του προσδόκιμου της ζωής. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας άνω του 50% του πληθυσμού στην Ε.Ε είναι υπέρβαρο ή παχύσαρκο, ενώ ανησυχητική είναι η αύξηση της παχυσαρκίας στα παιδιά, όπου στην ηλικία των 11 ετών, παρουσιάζεται το 1 στα 3 παχύσαρκο ή υπέρβαρο.
Η νοσογόνος παχυσαρκία πλήττει και τη χώρα μας καθώς το 22,5% του πληθυσμού (18,2% των γυναικών και 26% των ανδρών) είναι παχύσαρκοι και 35,2% (30% των γυναικών και περισσότερο από το 40% των ανδρών) είναι υπέρβαροι, ενώ επιπλέον η Ελλάδα θεωρείται από τις χώρες της Ευρώπης με τα υψηλότερα ποσοστά παιδικής παχυσαρκίας.
Πληροφορίες και ραντεβού, τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Υγιεινής: 210 4954814.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.