Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, που απευθύνεται στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής όλων των σχολείων της Πετρούπολης.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, που απευθύνεται στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής όλων των σχολείων της Πετρούπολης.

Ο Δήμος Πετρούπολης συνεχίζοντας την προσπάθεια διαρκούς βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών και στοχεύοντας πάνω από όλα στην ασφαλή άθληση όλων των πολιτών του Δήμου μας, διοργανώνει :
 Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών (με τις παρακάτω ενότητες)
- Βασική Υποστήριξη ζωής σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη
- Χρήση αυτόματου απινιδωτή
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας 59 & Αθ. Διάκου), την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, ώρα 10.00-13.00.     
Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στο τέλος του σεμιναρίου.
Λόγω περιορισμένων θέσεων είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ανδρών-Γυναικών (Αγ. Λαύρας 68) με τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες: 210-5065668, καθημερινά, ώρα 10.00-14.00, έως την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.