Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ : ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ : ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια"

Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με Θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» πραγματοποιείται στο Δήμο Αιγάλεω, την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016, ώρα 6.00μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364 και Κάλβου).
Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αιγάλεω, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων που διοργανώνουν από κοινού το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) .
Στόχος της Εκστρατείας Ενημέρωσης είναι να γίνει κατανοητό από όλους τους Δημότες:
  •  Πώς μπορούν και άσκοπης χρήσης οι ίδιοι να συμβάλλουν στη μείωση της των αντιβιοτικών, μαθαίνοντας πότε  πραγματικά χρειάζεται να πάρουν αντιβιοτικό και πότε όχι,
  • Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση αντιβιοτικών,
  • Πώς προλαμβάνονται οι λοιμώξεις μέσω των εμβολιασμών στους ενήλικες ώστε να μη νοσήσουν και να μη χρειαστεί τελικά να πάρουν αντιβιοτικό.
Το Θέμα Θα αναπτύξει η Δρ. Στυλιανή Συμπάρδη, Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Δ/ντρια Α' Παθολογικής Κλινικής, Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο».
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τετάρτη 19.10.2016 ώρα 6.00μ.μ.
Δημαρχείο Αιγάλεω
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου
Ιερά Οδός 364 & Κάλβου,
Αιγάλεω
Ομιλήτρια: Δρ. Στυλιανή Συμπάρδη Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Δ/ντρια Α' Παθολογικής Κλινικής, Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο»

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.