Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συλλογή σχολικών ειδών στην Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Συλλογή σχολικών ειδών στην Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού

Η Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού συνεχίζει τις κοινωνικές της δράσεις διοργανώνοντας εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών για τα παιδιά οικογενειών που εντάσσονται στις Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας.
Έχοντας αφήσει τα διαπιστευτήρια αξιοπιστίας της στις τοπικές κοινωνίες της Αγίας Βαρβάρας και του Κορυδαλλού, η Τράπεζα Χρόνου του Ομίλου UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης αναλαμβάνει την πρωτοβουλία συγκέντρωσης, επιμέλειας και διανομής των δωρηθέντων σχολικών ειδών.
Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι: σχολικές τσάντες, κασετίνες, σχολικά βοηθήματα, είδη γραφείου και γραφική ύλη.
Όλα τα τεμάχια που θα προσφερθούν στην εκστρατεία πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους μικρούς μαθητές.
Η κοινωνική δομή της Τράπεζας Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού λειτουργεί καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 09:00 έως τις 17:00. Πληροφορίες για την εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών, καθώς και γενικά για τη λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου, παρέχονται και στο τηλέφωνο 213-2019377.
Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού
 Αριστομένους 8 (εντός Δημαρχείου Αγίας Βαρβάρας), Τ.Κ. 12351
Τηλέφωνο: 213 2019377
Email: trapezaxronou.agvk@gmail.com



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.