Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ετος Ελλάδας-Ρωσίας 2016
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ετος Ελλάδας-Ρωσίας 2016

Ο Δήμος Πετρούπολης στα πλαίσια της ένταξης του έτους Ελλάδας Ρωσίας 2016, υποδέχεται την χορευτική ομάδατου εκπαιδευτικού ιδρύματος «Palace of Studying Youth of St. Petersburg» από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας!
Στις 09.09.2016 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Παξιμαδάς θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στις δύο χώρες με τη συμμετοχή της Ρωσικής χορευτικής ομάδας και του τμήματος Παραδοσιακών Χορών, της Φιλαρμονικής, του Δημοτικού Ωδείου και του τμήματος Αγιογραφίας του Δήμου μας. 
Στις 10.09.2016 η Ρωσική χορευτική ομάδα θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς της Ρωσίας στο «3ο Συναπάντημα Παραδοσιακών Χορών» που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Πέτρας με τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων από όλη την Ελλάδα.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.