Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών

Ας είναι καλή η σχολική χρονιά για όλα τα παιδιά! Με το σύνθημα αυτό η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών αναλαμβάνει και φέτος πρωτοβουλία να συγκεντρώσει σχολικά είδη για τα παιδιά των οικονομικά αδυνάμων οικογενειών.
Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τσάντες, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, μαρκαδόροι, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, νερομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, τέμπερες, πλαστελίνες, χαρτόνια διάφορα, διαβήτες, μολυβοθήκες, διαβήτες, ντοσιέ, συνδετήρες, υπογραμμιστές, διορθωτικά, ψαλίδα, διακορευτές. Χώρος υποδοχής, Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, 3ος όροφος, τηλ. 210-4963917.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.