Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παράσταση αφιερωμένη στην 25η επέτειο Ανεξαρτησίας του Καζακστάν
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Παράσταση αφιερωμένη στην 25η επέτειο Ανεξαρτησίας του Καζακστάν

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δημοκρατίας του Καζακστάν  και το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας της Δημοκρατίας του Καζακστάν, διοργανώνουν μουσικοχορευτική παράσταση για την 25η επέτειο Ανεξαρτησίας του Καζακστάν.

Το Κρατικό Ακαδημαϊκό Θέατρο Όπερας και Μπαλέτου Αμπάι με τα μπαλέτα "Θρύλοι της μεγάλης στέπας" και "Χαλιμά" θα δώσουν μια μοναδική παράσταση στις 2 Οκτωβρίου 2016 στις 20:00 στο θέατρο Παλλάς.
Η είσοδος είναι δωρεάν.
Σημείωση: Από τον Δήμο Αχαρνών θα αναχωρήσουν πούλμαν από την Πλατεία Καράβου και από την πλατεία Αγίου Διονυσίου την ημέρα της παράστασης στις 18:00 (συμμετοχή δωρεάν).
 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.