Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν εξέταση για καρκίνο του στόματος την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Δωρεάν εξέταση για καρκίνο του στόματος την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο

Δωρεάν προληπτικές κλινικές εξέτασεις στόματος για καρκίνο και συναφείς βλάβες διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου.
Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο - Καλφοπούλειο Υγειονομικό Κέντρο, Σόλωνος 78. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται κατά την ημέρα της εξέτασης, εάν διαθέτουν σχετικό ιατρικό φάκελο να τον προσκομίσουν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες: 210 3626587


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.