Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου: Κλείσιμο Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2016
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου: Κλείσιμο Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2016

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου η οποία είναι μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με τίτλο «Γίνε Εξερευνητής του Κόσμου» σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».
 Το πρόγραμμα αυτό το οποίο υλοποιήθηκε με επιτυχία τους καλοκαιρινούς μήνες έφτασε στο τέλος του. Σας καλούμε λοιπόν την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 10:00 και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 10:00 να παρευρεθείτε στην διπλή εκδήλωση λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας για τους μικρούς μας φίλους.
 Η συμμετοχή είναι δωρεάν με προεγγραφή στη Βιβλιοθήκη.
 Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης 210 5716057 και 210 5716069.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.