Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2016
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2016

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/9/2016 JAZZ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ
«5° Jazz στο Πάρκο» θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9.00 μ.μ.
Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμοι Ιλίου διοργανώνει γιο 5η χρονιά μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις αα μουσικής στην Ελλάδα Δεκατέσσερις αξιόλογοι μουσικοί του είδους, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Τρανταλίδη, υπόσχονται ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι, σε ένα πρόγραμμά υψηλών προδιαγραφών.
Συμμετέχουν:
• Τriplicity (Π. Βασιλόπουλος, Γ.Σταυρουλάκης, Π.Μπουρυζάνης)
 • Terry Vakirtzogloy Trio (Ι.Παπαδούλης, Ν.Αναδόλης. Κ.Κωνσιαντίνου)
• Γ.Τρανταλίδης septet Featuring Τοny Lakatos ( Π.Μπενετάτος, Δ. Παπαδόπουλος, Β. Ξενόπουλος, Π.Τριβόλης,  Luiw Enrique Bυ)
ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9/2016  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΙΛΙΟΥ
 «Αρκαδικό γλέντι» Μπροστά από το θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 9.00 μ.μ.
Ο σύλλογος Αρκάδων Ιλίου μας καλεί να περάσουμε ένα όμορφο Βράδυ, μαζί με πολύ τραγούδι, χορό, κρασί και κρασί και παραδοσιακά φαγητά τα της  Αρκαδίας. Στην εκδήλωση το χορευτικό τμήμα του συλλόγου θα  παρουσιάσει  χορούς από την Αρκαδία με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου του συλλόγου Γιώργου Φραγκάκη.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με τα τραγούδια της η ορχήστρα των Γιώργου Δαλιάνη - Διαμαντή Ρουμελιώτη.
ΔΕΥΤΕΡΑ 5/9/2016 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε» του Λουίτζι Πιραντέλλο
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 9.00 μ.μ. .
9° Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Δήμων Αττικής
 Από την θεατρική Ομάδα Δήμου Ιλίου
Σκηνοθεσία -Διδασκαλία: Γιώργος Ματαράγκας
 Λίγα λόγια γιο το έρμο:  Η υπόθεση του έργου είναι μια ιστορία ζήλειας για το παρελθόν, που κυριεύει έναν άνδρα για την γυναίκα του και τον κάνει να μανιάζει στην σκέψη πω εκείνη μπορεί να ονειρεύεται την εποχή τι νιότης της...
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΤΡΙΤΗ 6/9/2016 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«Από άλλο τόπο»
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9.00 μ.μ.
9° Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Δήμων Αττικής
 Από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Νίκαιας — Αγ. Ι. Ρέντη «Ρενδία Λέξις», σε σκηνοθεσία: Παναγιώτη Ναρλή
Δεν ξέρουμε αν πρέπει να τους λέμε μετανάστες ή πρόσφυγες. Δεν γνωρίζουμε πόσοι πραγματικά έχουν έρθει στη χώρα μας, έχουν περάσει από τα εδάφη και τις θάλασσές μας, έχουν παραμείνει εδώ νόμιμα ή παράνομα. Δεν γνωρίζουμε τις πατρίδες, τα σπίτια, τις οικογένειες, τους φίλους, τις ζωές, τις ιστορίες, τον πολιτισμό, τον πόλεμό τους. Είναι δικός τους ο πόλεμος και είναι πολύ μακριά από εδώ. Δική μας, είναι μόνο η τηλεόραση που τον δείχνει.
ΤΕΤΑΡΤΗ 7/9/2016 ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«Οι Περιπέτειες του Πινόκιο» παραμύθι του Κάρλο Κολόντι
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9.00 μ.μ.
9° Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Δήμων Αττικής Παιδική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Νίκαιας —Αγ. 1. Ρέντη.
Σκηνοθεσία: Εύη Σιδέρη
Ο Πινόκιο, αν και φτιαγμένα από ξύλο, είναι ένα παιδί που ονειρεύεται σαν όλα τα άλλα. Ο Πινόκιο Θα ζήσει στον κόσμο των μεγάλων που είναι συχνά άδικοι και αφιλόξενοι. θα γνωρίσει ύπουλους χαρακτήρες, θα κινδυνέψει, θα δει τη μύτη του να μεγαλώνει όταν λέει ψέματα, Θα μάθει να επιβιώνει σε κάθε κατάσταση για να ανακαλύψει στο τέλος ότι ο αλτρουισμός και η αγάπη είναι που μας κάνουν πραγματικούς ανθρώπους.
ΠΕΜΠΤΗ 8/9/2016 ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
 «Το παραμύθι που δεν το έλεγε κανείς και οι τέσσερις εποχές»
του Γιάννη Καλατζόπουλου
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9.00 μ.μ.
9° Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Δήμων Αττικής Παιδική θεατρική Σκηνή Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Εν Δράσει» Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Ναρλής, Παναγιώτης Περλέγκας
 «Έτσι» λέγεται το παραμύθι που μάταια περιμένει να το σκεφτούν οι άνθρωποι και να το πουν στα παιδιά. Οι φίλοι του στην Παραμυθοχώρα, του προτείνουν να πάει μόνο του να Βρει την τύχη του. Του δίνουν τρία σακουλάκια που Θα το Βοηθήσουν στο ταξίδι του. Ένα με παραμυθόσκονη, ένα με παραμυθόσπορους και ένα που το περιεχόμενό του είναι μυστικό. Μόνο ο Βασιλιάς  Χρόνος, που ζει στο «Παντού», το γνωρίζει,. Ο «Έτσι» λοιπόν αποφασίζει να πάει στο «Παντού» για να ανακαλύψει...
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/9/2016 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«Η παράσταση... συνεχίζεται» του Ρίκ Αμποτ
9° Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Δήμων Αττικής θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9.00 μ.μ.
Από την Πειραματική σκηνή του Δήμου Περιστερίου «Ανδρέας Βαρούχας». Σκηνοθεσία: Αρχοντία Μυλωνά
Κωμωδία καταστάσεων με επίκεντρο τις πρόβες μιας προετοιμαζόμενης παράστασης αστυνομικού έργου εποχής. Πέρα από τους αδέξιους ηθοποιούς, επιβαρύνεται και από τις διαρκείς αλλαγές που επιφέρει στο κείμενο η ανισόρροπη συγγραφέας του. Το έργο προβάλλει όλη την προετοιμασία μιας παράστασης  και το τρακ των ηθοποιών λίγο πριν την πρεμιέρα. Στη πρεμιέρα, όμως, τι νέα τροπή που έχει πάρει το έργο δε θυμίζει σε τίποτα το σενάριο που είχε γράψει η συγγραφέας...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 9, 10 & 11/9/2016  ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΙΛΙΟΥ
«Γιορτή Κρασιού από την Ένωση Κρητών Ιλίου»
Πάρκινγκ Δημοτικού Σταδίου Ιλίου (είσοδος από Ελευσίνιων μυστηρίων), ώρα 9.00 μ.μ.
Η Ένωση Κρητών Ιλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ιλίου μας προσκαλεί στην καθιερωμένη εκδήλωση «Γιορτή Κρασιού». Θα μας διασκεδάσουν οι Γιάννης Κακλής, Παντελής Δερμιτζάκης, Γιάννης και Χρήστος Μακρυδάκης, Δημήτρης Σπυριδάκης, Μανώλης Αλεξάκης.
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/9/2016    ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
 «Χορεύοντας στ' αλώνια»
15 χρόνια Ελληνικοί λαϊκοί Χοροί
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9.00 μ.μ.
Το Σωματείο Ελληνικών Χορών «Παραδοσιακή Φλόγα» γιορτάζει 15 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον ελληνικό λαϊκό πολιτισμό και αα προσκαλεί στην μεγαλύτερη μουσικοχορευτική παράσταση της Δυτικής Αθήνας: «Χορεύοντας στ' αλώνια». Από τον ιστορικό Πόντο έως την λεβεντογέννα Κρήτη, από την χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την Γη του Ορφέα και από την αρχέγονη Ήπειρο έως τον Μοριά.
Θα σεργιανίσουμε πίσω στο χρόνο σε μίαν άλλη εποχή, παλιά κι αυθεντική μέσα από γνήσιες ενδυμασίες, μουσική και χορό στην πλατεία του χωριού. 50 συντελεστές Θα μεταφέρουν τα χωριά της Ελλάδας στην καρδιά τη Αθήνας. Καλλιτεχνικά Διεύθυνση - Επιμέλεια - Διδασκαλία - Σκηνοθεσία: Θ. Μπότσαρης - Β. Μπότσαρη
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/9/2016  ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«Στους δρόμους των μεγάλων δημιουργών...» 
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης& Τρίτσης» ώρα 9.00 μ.μ.
Μια πλούσια μουσική παράσταση, με τα πιο γνωστά έργα των Μεγάλων Ελλήνων Δημιουργών. Ανάμεσα στον ήλιο και τη θάλασσα, οι μεγάλοι Έλληνες Συνθέτες μελοποιούν του «Μεγάλους έρωτες...στις Μικρές Κυκλάδες» και πετυχαίνουν να κάνουν γνωστές τις ομορφότερες ποιητικές δημιουργίες στα πέρατα του κόσμου. Τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Γιώργος Υδραίος και η Βάλια Τσιργιώτη, με τη συνοδεία γνωστών μουσικών. Απαγγελία — παρουσίαση, ο ηθοποιός Βασίλης Παπαδόπουλος.
ΔΕΥΤΕΡΑ 12/9/2016 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
Μουσική Ιλιάδα
1ος Μουσικός Διαγωνισμό από τον Δήμο Ιλίου
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης & Τρίτσης» ώρα 9.00 μ.μ.
Ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει διαγωνισμό τραγουδιού με ελληνόφωνο στίχο ανεξαρτήτου είδους και στυλ μουσικής. Μια μεγάλη γιορτή στο θέατρο του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» που Θα προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές να παρουσιάσουν τη δουλειά τους
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/9/2016      ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
«Μουσικές Ιστορίες»
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης & Τρίτσης» ώρα 9.00 μ.μ.
Σας προσκαλούμε να δημιουργήσουμε μια γιορτινή ατμόσφαιρα καλού ελληνικού τραγουδιού σε ένα μουσικό ταξίδι με γνωστά τραγούδια της ελληνικής έντεχνης, ροκ και λαϊκής σκηνής, που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε! ...
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/9/2016    ΕΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΙΛΙΟΥ
«13ο Ηπειρώτικο σεργιάνι»
Πάρκινγκ Δημοτικού Σταδίου Ιλίου (είσοδοι από Ελευσίνιων μυστηρίων), ώρα 8.30 μ.μ.
Η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου, όπωs κάθε χρόνο έτσι και εφέτος διοργανώνει το Ηπειρώτικο Σεργιάνι της. Ένα θεσμό τόσο για εμάς τους Ηπειρώτες όσο και για το Δήμο Ιλίου. Ένα παραδοσιακό ηπειρώτικο γλέντι με πολύ χορό και με γνήσια παραδοσιακά εδέσματα της ιδιαίτερης πατρίδα μας. Στο φετινό μας σεργιάνι θα γιορτάσουμε και τα 25 χρόνια λειτουργίας της Ένωσης  μας. Θα μας διασκεδάσουν η παραδοσιακή κομπανία του Νίκου Φιλιππίδη. Στο τραγούδι η Παγώνα Αθανασίου και ο Χρήστος Πάτσης.
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/9/2016     ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα μα την Θεοδοσία Στίγκα,
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης & Τρίτσης» ώρα 9.00 μ.μ.
Από τη Θράκη στα Καλάβρυτα, στη Μακεδονία και τη Ρούμελη όπου ο δημιουργός λαός με τραγούδια και τα στιχουργήματα έσωσε ια ήθη του, το γένος του και τη λαλιά του. Συμμετέχουν με τα χορευτικά τους συγκροτήματα οι εθνικοτοπικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης.
ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ 26 & 27/9/2016     ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
 «Πλούτος» Αριστοφάνη
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης & Τρίτσης» ώρα 9.00 μ.μ.
....Δίκαιος Πλούτος ή Σκληρή Βιοπάλη;
Το τελευταίο από τα σωζόμενα έργα του μεγάλου  Αριστοφάνη παρουσιάζουν οι «Ονειροβάτες»  Σκηνοθεσία: Δημήτρης Χριστοδούλου. Μουσική: Στέλιος Καραγιώργης. Σκηνικά: Δημήτρης Μανωλέλλης, Κοστούμια: Μαρία Τσανάκα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 'ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ'
ΕΙΣΟΔΟΣ Α': από Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ Β': από Λ. ΧΑΣΙΑΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΛΙΟΥ Είσοδος: από την οδό Ελευσίνιων Μυστηρίων, (νότιο πλευρό του Πάρκου 'Αντώνης Τρίτσης').
Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Ιλίου
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2102637395 FΑΧ:210 2626007


Δείτε εδώ τις εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου αναλυτικά (pdf)  



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.