Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μαθητικό Φεστιβάλ Δήμου Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Μαθητικό Φεστιβάλ Δήμου Κορυδαλλού

Με μια πρωτότυπη εκδήλωση, μια βραδιά Αστροπαρατήρησης, ολοκληρώνεται το φετινό Μαθητικό Φεστιβάλ που διοργανώνουν και φέτος ο Δήμος Κορυδαλλού και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Κορυδαλλού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου, ώρα 19.30 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού (Σταματοπούλου και Διογένους 1).
Κύριος ομιλητής της βραδιάς με θέμα «Γνωρίζοντας καλύτερα το πλανητικό μας σύστημα» θα είναι ο Δρ. Μάνος Δανέζης, Επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής, τμήμα Φυσικής, ΕΚΠΑ.
Θα ακολουθήσει Παρατήρηση Σελήνης, Δία με τα τηλεσκόπια της ομάδας ΑΡΑΤΟΣ- Παρατηρησιακή Αστρονομία Σαλαμίνας. Η ομάδα ασχολείται με την παρατήρηση και μελέτη του Ουρανού και μέσω της εκλαΐκευσης της παρατήρησης προωθείται η Επιστήμη της Αστρονομίας που θεωρείται η Μητέρα όλων των επιστημών. Συμμετέχουν ομάδες μαθητών του 4ου και 8ου Γυμνασίου.
Αύριο Τετάρτη 8 Ιουνίου, 20.00, οι χορευτικές ομάδες των σχολείων δίνουν ραντεβού στο ανοιχτό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο με πολύ χορό και μουσική.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.