Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ : ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2016
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ : ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2016

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ
Σε 125 βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα
network.nlg.gr
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ «Ν.ΧΑΧΛΑΚΗΣ»
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Βαρβάρας «Ν.Χαχλάκης» στο πλαίσιο συνεργασίας με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος Θα συμμετέχει, για μια ακόμη χρονιά, στην καλοκαιρινή εκστρατεία 2016 για την προώθηση της ανάγνωσης και δημιουργικότητας των παιδιών της πόλης μας.
Από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου, σε 125 βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα, τα παιδιά συμμετέχουν σ' ένα πανελλήνιο παιχνίδι εξερεύνησης, παρατηρούν, συγκρίνουν, καταγράφουν και δημιουργούν, γνωρίζοντας τον κόσμο με τον δικό τους τρόπο.
Τίτλος της φετινής καλοκαιρινής εκστρατείας: «Γίνε εξερευνητής του κόσμου!». Καθημερινά τα παιδιά λαμβάνουν μέρος σε ένα πανελλήνιο παιχνίδι που αναδεικνύει δεινούς εξερευνητές και ταυτόχρονα δημιουργεί νέες δυνατότητες συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των βιβλιοθηκών, ως κέντρα γνώσης και δημιουργικότητας σε κάθε κοινότητα. Όλες οι βιβλιοθήκες κάθε μέρα Θα έχουν μια Θεματική αποστολή εξερεύνησης που Θα ολοκληρώνεται με την βοήθεια κοινής βιβλιογραφίας αλλά και δημιουργικών εργαστηρίων. Αποκλειστικός δωρητής της διοργάνωσης, για πέμπτη συνεχή χρονιά, είναι το 'Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Όσοι ενδιαφέρονται για να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται στη υπεύθυνη του προγράμματος κ. Θεοδώρα Κόλλια,
Βιβλιοθήκη Δήμου Αγίας Βαρβάρας «Ν. Χαχλάκης», Σερίφου 2, τηλ: 210 5699423,
e-mail: librarydab@yahoo.gr
Ώρες: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 8:30 -15:00, Τετάρτη: 13:00 - 18:00.
Επειδή ο αριθμός των θέσεων για τις δράσεις είναι περιορισμένος, δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Αριστομένους 8, Αγία Βαρβάρα, Τ.Κ. 123 51, τηλ.κέντρο 213 20 19 300 www.agίavarvara.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.