Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Πετρούπολης: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ & ΒΡΕΦOΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Δήμος Πετρούπολης: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ & ΒΡΕΦOΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Ο Δήμος Πετρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι 4/7/2016 θα αναρτηθεί η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων εγγραφής στους ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ/ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.
Παρακαλούνται οι μητέρες που έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση να ενημερώνονται από τη σχετική πρόσκληση από της ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr).
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΟΙ ΗΔΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ (ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΕΤΑΑ (καθώς δεν είναι δεδομένη η κατοχύρωση της θέσης, λόγω επανεγγραφής).

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.