Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στις βιβλιοθήκες του δήμου Αθηναίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στις βιβλιοθήκες του δήμου Αθηναίων

Στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016 της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος- που πραγματοποιείται σε πανελλαδικό επίπεδο-συμμετέχει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.
Η φετινή εκστρατεία έχει θέμα “Γίνε εξερευνητής του Κόσμου” και συμμετέχουν στο πρόγραμμα από την Πέμπτη 16 Ιουνίου και για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο, η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη, αλλά και η Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη του δήμου Αθηναίων στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό (πρώην ΚΑΠΑΨ).
Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016 υλοποιείται με τη συμμετοχή και τη συνεργασία εκατοντάδων βιβλιοθηκονόμων, εκπαιδευτικών και εθελοντών σε 125 ελληνικές πόλεις. Αποκλειστικός δωρητής της διοργάνωσης, για πέμπτη συνεχή χρονιά, είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Η συμμετοχή στα προγράμματα είναι δωρεάν.
Απαραίτητη προϋπόθεση να γίνει προεγγραφή στα τηλέφωνα 210 8810884 & 2108846009 για την Κεντρική Βιβλιοθήκη και στο 210 6929736 για την Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.