Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Στην Αθήνα το 20o Διεθνές Συνέδριο Περιοδικών Δρόμου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Στην Αθήνα το 20o Διεθνές Συνέδριο Περιοδικών Δρόμου

Στην Αθήνα φιλοξενείται από την Τρίτη 14 έως την Πέμπτη 16 Ιουνίου το 20ο Συνέδριο Περιοδικών Δρόμων, που διοργανώνεται από το ελληνικό περιοδικό των αστέγων Σχεδία, το οποίο στηρίζει ο δήμος Αθηναίων.
Το Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας τη Δευτέρα 13 Ιουνίου ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί περισσότερους από 120 εκπροσώπους εντύπων δρόμου από όλο τον κόσμο. Το τριήμερο που ακολουθεί θα ανταλλάσσουν ιδέες, θα µεταφέρουν εµπειρίες και γνώσεις, σκέψεις και προβληµατισµούς , θα προτείνουν τρόπους για την εξάλειψη της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισµού, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και στη Μελβούρνη και το Μπουένος Άιρες, στη Σεούλ και το Τορόντο. Ως «µέρος της λύσης» («part of the solution») αυτοπαρουσιάζονται και είναι γνωστά παγκοσµίως τα περιοδικά δρόµου.
Η ατζέντα του συνεδρίου εστιάζει σε τέσσερις νευραλγικούς τοµείς που αφορούν στην ανάπτυξη των περιοδικών δρόµου, αλλά και άλλων δοµών αλληλεγγύης, που δεν έχουν απαραίτητα σχέση µε τον εκδοτικό χώρο: Διαχείριση κρίσεων και υποστήριξη των ανθρώπινων δικτύων, εικαστικός σχεδιασµός και περιεχόµενο των εντύπων, καινοτοµία και επιχειρηµατική ανάπτυξη, ανεύρεση πόρων, στρατηγικός και επικοινωνιακός σχεδιασµός.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.