Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 2ο Yoga Spring Fair 2016 στο Αθλητικό Κέντρο Γουδή
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

2ο Yoga Spring Fair 2016 στο Αθλητικό Κέντρο Γουδή

Το  2ο Yoga Spring Fair 2016 συνδιοργανώνουν το διήμερο, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Μαΐου, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και ο ραδιοφωνικός σταθμός Pepper 96.6, στο καταπράσινο Αθλητικό Κέντρο Γουδή (Κολυμβητήριο).
Με τη συμμετοχή κορυφαίων δασκάλων της yoga, των μεγαλύτερων σχολών της πόλης και ζωντανής μουσικής το 2ο Yoga Spring Fair θα φιλοξενήσει εργαστήρια διαφορετικών ειδών yoga για όλα τα επίπεδα και τις ηλικίες.
Τα τρία yoga – stages  θα φιλοξενούν και από ένα διαφορετικό music corner με  μουσικούς  και παραδοσιακά όργανα που θα μας μεταφέρουν σε άλλη διάσταση! (Veena: Leo Fernandez, Flute: Θοδωρής Πιστόλας, Kora: Έφη Ψαχούλια, Sitar: Περικλής Μπιτσόπουλος, Hang Drum: Spyros Pan, Σαντούρι: Μάριος Παπαδέας)
Αρχάριοι και προχωρημένοι, μουσικόφιλοι ή φυσιολάτρες, το 2ο Yoga Spring Fairείναι ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσετε την άνοιξη με ασκήσεις yoga, μουσική ή απλά μια βόλτα στο καταπράσινο Αθλητικό Κέντρο Γουδή του δήμου Αθηναίων.
Ο Pepper 966, σας περιμένει να χαλαρώσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα  γυμνάζοντας σώμα και πνεύμα.
Εξασφαλίστε τη θέση σας δηλώνοντας συμμετοχή στο www.pepper.gr !
Αθλητικό Κέντρο Γουδή (Κολυμβητήριο)
Ώρα: 10:00-20:00
Είσοδος ελεύθερη

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.