Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Στη Φυλακή του Χρόνου», το Θεατρικό έργο του Μιχάλη Μαυρή παρουσιάζεται στον Κορυδαλλό
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

«Στη Φυλακή του Χρόνου», το Θεατρικό έργο του Μιχάλη Μαυρή παρουσιάζεται στον Κορυδαλλό

Για την ενίσχυση του προγράμματος Στηρί-ΖΩ
Η θεατρική παράσταση «Στη Φυλακή του Χρόνου», του Μιχάλη Μαυρή, επιχειρεί να διερευνήσει και να προσεγγίσει το θέμα του Χρόνου που βιώνεται ως ποινή στη υπαρξιακή του διάσταση.
Πέντε ερασιτέχνες ηθοποιοί ζωντανεύουν με πρωτότυπο τρόπο την περιπέτεια «απόδρασης» ενός κρατούμενου με μακροχρόνια ποινή κάθειρξης, καθώς προσπαθεί να αντισταθεί στην φθοροποιό επίδραση του χρόνου που καλείται να αναλώσει στη φυλακή.
Την παράσταση συνοδεύουν τραγούδια ειδικά γραμμένα για το έργο.
Την όλη προσπάθεια στηρίζει το Κέντρο Επανένταξης Αποφυλακιζομένων Ατόμων «Επάνοδος».
Η παράσταση θα παρουσιαστεί το Σάββατο 14 Μαΐου στις 8 μ.μ. στην αίθουσα Πλειάδες του Πνευματικού Κέντρου, Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης, Κορυδαλλός, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία.
Αντί εισιτηρίου μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης του προγράμματος Στηρί-ΖΩ του Δήμου Κορυδαλλού.
,

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.