Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διανομή ΤΕΒΑ από σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου έως Παρασκευή 13 Μαΐου 2016
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Διανομή ΤΕΒΑ από σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου έως Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ξεκινά σήμερα Τετάρτη 11 Μαϊου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 13 Μαϊου 2016 η πρώτη διανομή ειδών του προγράμματος "Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους"/ Πρόγραμμα ΤΕΒΑ.
Η διανομή και τις 3 ημέρες γίνεται στο Δημαρχείο (είσοδος πάρκιγκ επί της οδού Νικηφορίδη), ώρα 12 μ.μ. Για την ημέρα που πρέπει να προσέλθει κάθε δικαιούχος ενημερώνεται τηλεφωνικά και με γραπτό μήνυμα στο κινητό του. Για την παραλαβή των ειδών όλοι οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, τον αριθμό αίτησης και τον ΑΜΚΑ.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.