Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Στις 26-27 Μαΐου το Παιδικό Φεστιβάλ Ανακύκλωσης στον Δήμο Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Στις 26-27 Μαΐου το Παιδικό Φεστιβάλ Ανακύκλωσης στον Δήμο Αχαρνών

Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαΐου στο προαύλιο του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών, ο Δήμος Αχαρνών και η εταιρεία ανακύκλωσης "Φαίδρα" διοργανώνουν Παιδικό Φεστιβάλ για την Ανακύκλωση και το Περιβάλλον.
Πρόκειται για μια "παιχνιδούπολη" από δραστηριότητες και δημιουργική απασχόληση παιδιών 4-12 ετών, που αφορούν το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση και θα λειτουργήσει την Παρασκευή 26 Μαΐου κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 18:00 - 21:00 και το Σάββατο 27 Μαΐου τις ώρες  10:00-14:00 και 18:00 - 20:00.

  •  Εμψυχωτές. Παιδασγωγούς & Ταχυδακτυλουργούς (μάγους)
  •  Εκπαιδευτικό - Μσυσικσχινηπκά Λσιινίδια y Δρόσeις για ιο Περιρύλλσν 8 ιπν Ανσκύκλωσπ y Κατασκευές με Ανακυκλώσιμα Υλικά 
  • Θεατρικό Παιχνίδι & Θεατρική Παράσταση
  •  Μουσική (Μουσικός επιμελητής- Dj) - Τραγούδι Ανακύκλωσης
  • Φουσκωτό "Πάρκo Ανακύκλωσης"  μεγάλων διαστάσεων
  • Μασκώτ - Μπαλόνια με μήνυμα για την Ανακύκλωση. κ.α. 
  • πολλές εκπλήξεις
  • Ζωντανό Πρόγραμμα Ρυθμικής Γυμναστικής (από τον Αθλητικό Σύλλογο Θρακομακεδόνων "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ"  
Σε ειδικούς κάδους που δα βρείτε τοποθετημένους,  τα παιδιά μπορούν να ανακυκλώσουν ότι διαθέτουν: μικρές οικιακές και ηλεκτρικές συσκευέ, καλώδια, παιχνιδομηχανές, Η/Υ. λαμπτήρες, φορτιστές. κινητά κλπ.
Από τις 10:00  έως τις 20:00Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.