Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Νέο ταχύρυθμο τμήμα εκμάθησης Η/Υ στο Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Νέο ταχύρυθμο τμήμα εκμάθησης Η/Υ στο Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού.

Ταχύρυθμο τμήμα εκμάθησης Η/Υ διάρκειας ενός μήνα θα λειτουργήσει τον Ιούνιο το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού. Θα διδαχθούν οι ενότητες Word/ Excel/ Internet/ Power Point/ Access/ Windows, ενώ στο τέλος των μαθημάτων οι ενδιαφερόμενοι είναι σε θέση να δώσουν εξετάσεις για την πιστοποίηση.

Όλα τα μαθήματα παραδίδονται από εξειδικευμένο προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία. Αιτήσεις και εγγραφές γίνονται δεκτές στο mail education@korydallos.gr, καθώς και στα γραφεία Ζάππα 1, (έναντι Σινέ Παράδεισος), καθημερινά από τις 09.30 - 14:00 τηλ: 2104956717 / 6937075025.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.